Wij lokaal

pexels-olia-danilevich-5313361
pexels-andrea-piacquadio-3771097

Goed geregeld!

NBZA gelooft dat het bundelen van krachten leidt tot een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Kennis en ervaringen met elkaar delen opdat we gezamenlijk streven naar een continue kwaliteit en service voor onze cliënten. Het doel is u te ondersteunen en te ontzorgen daar waar de behoefte ligt.

De stichting stelt zich ten doel de aangesloten professionals te faciliteren in de uitvoering van hun werkzaamheden op het gebied van nabestaandenzorg.

Onze dienstverlening

Onze aangesloten professionals zijn zelfstandige ondernemers werkzaam op het gebied van nabestaandenzorg en hebben ieder hun eigen expertise.

Onze dienstverlening richt zich op de volgende aspecten:

  – levensexecuteur 

  – toezichthouder 

  – executeur 

  – gevolmachtigde

  – vereffenaar

  – mediation

 

Hieronder vindt u per onderdeel meer informatie.

website 06

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Als uw levensexecuteur geeft u ons het vertrouwen zodat wij uw belangen behartigen op het moment dat u dit zelf (tijdelijk) niet meer kunt.

Als toezichthouder zien wij erop toe dat uw wensen worden uitgevoerd op de wijze zoals u in uw levenstestament hebt vastgelegd.

Als executeur, benoemd in een testament, wikkelen wij een nalaten- schap af op een professionele en zorgvuldige wijze. Eventueel voeren wij onze werkzaamheden uit met een boedelvolmacht.

Wilt u als executeur ondersteuning in uw werkzaamheden of wilt u deze overdragen?

Met een boedelvolmacht kunnen wij als gevolmachtigde samen met u of zelfstandig een nalatenschap afhandelen.

Op verzoek van een erfgenaam of een schuldeiser kunnen wij in voorkomende gevallen door de rechtbank als vereffenaar worden benoemd.

Komt u als erfgenamen er gezamenlijk niet uit? Dan is het inschakelen van een mediator een goede optie. Een mediator zal u onafhankelijk en neutraal begeleiden naar de voor allen zo goed mogelijke oplossing.

Onze Professionals

Lokale organisaties van de Nederlandse stichting voor Nabestaandenzorg en Advies voldoen aan de ankers die NBZA als belangrijke pijlers hanteert. Hiermee bewaken wij onze identiteit en de professionaliteit, zodat de dienstverlening gewaarborgd en integer is.